Az immár a szlovák Extraligában induló DVTK-Jegesmedvék legnagyobb igazolása a padra érkezett: az edzőként az NHL-ben, a KHL-ben és hét elit-vb-n is irányító kanadai sztáredző, Glen Hanlon.
Az NHL-t és a KHL-t  is megjárt edző a kihívást keresi Magyarországon, és ahogy a Nemzeti Sportnak elmondta, ezért vállalt munkát a szlovák élvonalban induló magyar csapatnál.

 

Közben az észak-amerikai bajnokságban húsz év után szögre akasztja korcsolyáját Kanada egyik kedvence, a Calgary Flames és a vancouveri olimpia hőse, a 15. legtöbb NHL-gólt szerző Jarome Iginla.
Szimbolikusan mindenképpen: a valaha volt egyik, ha nem a legjobb színes bőrű jégkorongozó július 30-án jelképes, egynapos szerződést kötött a Calgary Flamesszel, hogy ünnepélyesen bejelentse a visszavonulását – a kanadai ikon így végül attól a klubtól mehetett nyugdíjba, amelyet 20 NHL-idényéből 16-on keresztül hűen szolgált, kilenc éven át csapatkapitányként.
Iginla kétszeres olimpiai bajnok, egyszer, 2004-ben játszott Stanly Kupa döntőt, amelyet 4-3 arányban vesztettek el a Tampa Bay ellen. Mérlege 1635 meccsen 662 gól és 701 gólpassz.