SZEGED – A 2014 óta megrendezésre kerülő Gyerekek a gyerekekért jótékonyság bevételéből eddig a gyermekklinika daganatos gyermekei, cukorbeteg gyermekei és a gyermek intenzív osztály súlyosan beteg gyermekei részesültek támogatásban.

A Gyerekek a Gyerekekért Alapítvány ebben az évben a koraszülött osztály picike lakóit szeretné megajándékozni a koncert bevételéből.

A zenés , táncos koncerten fellép Tabatabai Nejad Flóra , akit jól ismerhetnek az egyik kereskedelmi Tv tehetségkutató és szórakoztató műsorából , 2017-ben ő lett Európa legnagyobb nemzetközi énekversenyének „In Memoriam” Grand Prix díjasa Litvániában.

A fellépők között van Farkas Zsolti, aki szintén számos Tv műsor szereplője és ő kapta az „Év fiatal jazz-zenésze 2018” díjat.

Izsó Bogival is találkozhatnak a rajongók, aki tehetségkutató műsorok ismert szereplője, csodálatos hangjával számos alkalommal varázsolta már el a nagyközönséget.

Továbbá fellépnek még: Matuska Tímea énekművész, a Florists együttes, Szentjobbi Endre és Tabatabai Nejad Petra táncművészek és az I. Golden Voice Hungary országos énekverseny díjazott kis tehetségei: Kiss Viktória, Prezsmer Flóra, Zsákai Réka, Köszörüs Sára, Darabos Lili, Mikes Zsüliett, Bölcskei-Molnár Sára és Mayer Bence.

 

További infomációk

www.ihrendezvenykozpont.hu