Kollégánk jelentette, hogy egy valószínűleg középkorú nő ugorhatott a Tiszába Szegednél a Belvárosi Hídról csütörtökön 15 óra körül. Kollégánk a fékező autókra és az ijedten a híd korlátjához rohanó emberekre lett figyelmes, akik nézik, hogyan úszik a valószínűleg már élettelen test a Tiszán.

Kollégánk ugyan magát az ugrás tényét nem látta, ám elmondása szerint az előtte haladó, és fékező autós nem a vízen úszó holttestre lett figyelmes.

A helyszínre kiérkezett a rendőrség is. Egyelőre az öngyilkosság ténye nem nyert bizonyítást, csupán az, hogy egy holttestet visz a Tisza Szegednél. A rendőrség tájékoztatása szerint közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit. Ebből az a következtetés vonható le, hogy bűncselekmény gyanúja nem áll fenn a mostani ismeretek alapján.

Amennyiben úgy érzi, senki nincs a környezetében, aki tudna segíteni lelki problémáján, de szívesen megosztaná valakivel, keressen fel bátran egy szakértőt, vagy a szegedi S.O.S. Telefonos Lelkisegély Szolgálatot a 116-123-as telefonszámon.

A borítókép illusztráció