Cseh Tamás programnak köszönhetően bővelkedhetünk egy igen fényes jövő előtt álló zenekarral. Interjúnkat a Magidom együttes frontemberével készítettük .

A Magidom együttes 2010 óta létezik:

         Benyhe Róbert gitár-ének
         Szekeres Máté billentyű.

A Cseh Tamás program második évadába tavaly jelentkeztünk, és az őszi meghallgatáson méltónak találták együttesünket is a támogatásra, és abban a szerencsében volt részünk, hogy a második évadot már úgymond „Cseh Tamás”- osként csinálhattunk végig.

Nagyon sok hasznos tapasztalattal csináltuk végig a programot, és ennek köszönhető, hogy most itt lehetünk.

Nem szeretjük az együttesünket beskatulyázni, semmilyen stílusba, de ha már valahogy mégis meg kell határozni a műfajt, talán a „szabadfogású-gitárpot” a legpontosabb meghatározás.

Legújabb számunk címe „Atyaúristen”, ami egy – nem értettem -, és ilyen stílusban eddig még nem alkotott senki.

A zenét és a szöveget is abszolút hétköznapi problémák inspirálják, így a klasszikus szerelemtől témától elkezdve, a társadalom-kritikus dalokon át, egészen a személyes témákig minden megtalálható.

A zenekar öt különböző emberből épült fel és mindenki hozza a magával a maga kis világát, s talán ettől lesz ilyen „szabadfogású” saját az irányzat.

Eddig két-és fél lemezünk jelent meg. A Cseh Tamás programnak köszönhetően hamarosan látható különböző online felületünkön és fizikális formában is megjelenik a „Csomagol az idő” című újabb lemezünk. Most ennek a lemeznek a bemutatójára készülünk.

Nagyon örülünk, ha vajdasági vagy bármi egyéb rádióban felcsendül a zenénk. A jövőben szeretnénk sokat koncertezni és olyan dalokat írni, amely megfelel saját elvárásainknak, és természetesen a közönségnek is.