• 2019-11-22 - Cecília napja van.

Select Page

extra wordpress theme

Kedves Partnerünk!

Örömmel vesszük érdeklődését csoportunk iránt!

Itt találhatja logóinkat és bemutatkozásunkat!

 

A Civil Hang Stúdió általános bemutatkozása és letölthető logói:

A Civil Hang Stúdió egy szegedi székhelyű kereskedelmi rádióállomás.

Online és frekvencián futó egyben. Frekvenciáját egy határon túli együttműködés keretein belül kapja, a magyarkanizsai Panda Rádiótól (103,5 Mhz). Az online sugárzás bárhol elérhető a világon, de a frekvenciális adás is igen erős, Szegeden kívül 80 km sugarú körben hallgatható bárhol. Ez nagyjából Kecskemétig elszóló adást jelent, de a régió több nagyobb városában, így Kiskunfélegyházán, Kiskunhalason, Hódmezővásárhelyen és Makón is fogható a rádió adása. Így az állandó, népes vajdásági hallgatói tábor, mely majdnem ötvenezer főre rúg, felduzzad a szegedi lakossággal és a fentebb felsorolt városok és kisebb települések lakosságával. Sok százezres hallgatói körhöz tudunk ebből kifolyólag szólni. Hallgatói mutatóink ösztönzésére megtervezett stratégiánk van.

Célközönségünk a 20, + korosztály, mely igen széles célcsoportot érint. Rádiónkban helyet kapnak kulturális műsorok, közéleti magazinok, tematikus műsorok, illetve humoros reggeli szórakoztatóműsor is. Zenei repertoárunk változatossága révén minden korosztályt és ízlésvilágot kiszolgál; jelmondatunk, hogy a valódi zenei variabilitás nemcsak egy álom a rádiózásban!

 

Jó kapcsolatot ápolunk a szegedi és Szeged környéki civil szervezetekkel, alapítványokkal és egyesületekkel, mely gyümölcsöző kapcsolat amellett, hogy a hallgatói bázisunkat duzzasztja, egyszerre jó bemutatkozási platformot nyújt ezeknek a szervezeteknek, akik részt vesznek műsorainkban, riportjainkban, programjainkban.
Közérdekű, informatív témáink miatt nagy lelkesedéssel fogadnak minket interjúkra a kormányzati szervek, a polgármesteri hivatalok is, ahonnan sok interjú és riport érkezik, legnaprakészebben, minden témában, a hétköznapok emberéhez szólnak, nemcsak Szegeden, hanem a környező városokban és a Vajdaságban is.

Mindemellett remek lehetőség rádiónk szolgáltatásainak igénybevétele azoknak, akik a piaci szektorból érkeznek hozzánk, célközönségük vásárlásra ösztönzésében, mivel műsoraink igen széles rétegeket mozgatnak meg, a népszerűsítésben egyedi szemléletű műsorokkal, riportokkal, cégbemutatkozókkal, illetve reklámspotokkal tudunk segíteni.

Hogy mi is a Civil Hang Stúdió? Egy rövid mondatban összefoglalva: a tegnap eseménye,
a jelen szava, a holnap rádiója!

Elérhetőségeink:

facebook.com/civilhangradio

civilhangradio@gmail.com

+36 (20) 9-285-665

A Civil Hang Stúdió

és a PANDA Rádió közös grafikai anyagai:

A KREA PARK Szociális Szövetkezet bemutatkozása:

Ha egyéb kérdése van, kérjük hagyjon üzenetet, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Mórocz Sándor – marketing munkatárs:
+36 (30) 472-12-66

Email:
civilhangradio@gmail.com