Zlatan Ibrahimovic újabb jelét adta annak, hogy szeretne ott lenni a nyári labdarúgó-világbajnokságon. A Los Angeles Galaxy svéd csatára 2016-ban ugyan lemondta a válogatottságot, de hetek óta téma, hogy az oroszországi tornán visszatérne. Vasárnap a Twitterre írt egy üzenetet, amelyben azt írta, hogy a vb-n való pályára lépésének esélye „skyhöga”.
A sky angolul eget jelent, a höga pedig svédül azt, hogy magas.- írja a Nemzeti sport online

 

 Közben Pelé, a brazilok legendás háromszoros világbajnok labdarúgója lábadozása közben jókedvűen és magabiztosan várja a foci vb brazil érdekeltségű meccseit. A 77 éves legenda szerint a felépülő Neymarral a Selecao fontos szerepet játszik majd a tornán. “Magabiztos vagyok, mert az új kapitánynak, Titének volt ideje összerakni a csapatot”

Hozzátette: kevés meglepetésre számít, a brazilok legfőbb riválisa Argentína, Németország, Anglia és Franciaország lesz. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy visszavonulásaóta Pelé több jóslatával is utólag teljesen tévesnek bizonyult.

A brazilok a nyári világbajnokságon Svájc ellen lépnek pályára először, ezt követően Costa Ricával és Szerbiával mérkőznek a csoportmeccsek során.