Köszönet!
Köszönöm a részvételt minden polgártársamnak, aki elment szavazni, azoknak különösen, akik ránk, a Fidesz-Kdnp-re, és rám szavaztak. Az a megerősítés, amit a választóktól kaptunk arra ad felhatalmazást, hogy Magyarország nyugodt életét, biztonságát, fejlődését garantálni tudjuk a jövőben is. Harmadjára lehetek országgyűlési képviselő, másodjára juttattak be egyéniben a szavazók. Köszönöm ezt a bizalmat, amit a következő négy évben szeretnék ismét megszolgálni.
Köszönöm családomnak, feleségemnek, gyermekeimnek, barátaimnak, hogy biztattak, kitartottak mellettem.
Külön köszönöm azoknak, akik munkájukkal segítették az elmúlt egy év választási kampányát. Azoknak, akikkel napi szinten együtt dolgoztam, azoknak, akik a háttérben végeztek nagyon nagy értékű munkát, köszönöm a település vezetőknek, hogy támogattak, tanácsokkal láttak el.
Köszönöm mindazoknak, akik segítettek tájékoztatni
választóimat.
Köszönöm a vetélytársaimnak is, hogy becsületes, tisztességes kampányban, egymás lejáratása nélkül
vettünk részt a politikai küzdelemben.
Biztosan tudom, hogy az ország jól döntött. A kormányrúd ismét jó kezekben lesz, erős, jó alapokról folytathatjuk a munkát, a hazánk építését. Ígérem, hogy országgyűlési képviselőként mindent megteszek ezért, Szeged város és a Homokhátság fejlődéséért fogok dolgozni.
Megnyertük ezt a választást is, az ünneplés után jöhet a további közös munka.
Hajrá Magyarország! Hajrá Szeged!
B. Nagy László
országgyűlési képviselő