SZEGED – Lételemünk a játék, szenvedélyük a küzdelem, és most összefogtak, hogy segítsenek Szeged új szuperhőseinek felhőtlenül játszani! A Naturtex-SZTE-SZEDEÁK jótékonysági kispályás focitornát hirdet a GEMMA Központ javára – tájékoztatta szerkesztőségünket az SZTE Szedeák irodája.

A szegedi kosarasok, a vízilabdázók, a kajak-kenusok hétről hétre bizonyítják, hogy a sport, a játék a szenvedélyük! Győznek vagy veszítenek, de a küzdelem és a játék öröme mindig és mindenhol velük van. Hiszik, hogy a játék öröme felszabadít, és ez mindenkinek jár, így Szeged új Szuperhőseinek, a sérült gyermekeknek is – hangsúlyozták közleményükben.

A szegedi GEMMA Központ fogyatékossággal élő gyermekeket, igazi kis Szuperhősöket nevel és fejleszt. Szuperképességük nem más, mint hogy szeretni, elfogadni tanítanak minket, ép társaikat. Nagy célt tűztek ki maguk elé: létre akarják hozni Szeged első, speciális, integráló, fogyatékossággal élő gyermekeknek készült játszóterét. Az SZTE Szedeák is ezért fogott most össze, és hív mindenkit: jöjjön, segítsen és szurkoljon a Szuperhősökért.

Április 15-én 13 órától, a Szegedi Városi Sportcsarnokban rendezett jótékonysági kispályás focitornánkon ott lesznek a szegedi kosarasok, a kajak-kenusok, a vízilabdázók, és a médiaválogatott is, hogy focizva mutassák meg: a játék öröm! A kezdőrúgást a GEMMA egyik Szuperhőse, Horváth Gyuri végzi el.

Mérkőzések és részletes program:

  • 13.00 óra: Naturtex-SZTE-SZEDEÁK – Szeged kosaras hősei vs. NKM SZEGED Vízisport Egyesület – Szeged kajakos és kenus hősei
  • 14.00 óra: ContiTech Szeged Diapolo – Szeged vízilabdázó hősei vs. Médiaválogatott – Akik rendre beszámolnak Szeged sport-hőstetteiről
  • 15.00 óra: A Bronzmeccs! – Ahol a két meccs vesztesei csapnak össze a Szuperhősökért!
  • 16.00 óra: Az Aranydöntő! – Ahol a legjobbak rúgják a bőrt a Szuperhősökért!
  • 16.45 óra: Eredményhirdetés és a csapatok adományainak átadása a Szuperhősöknek

A jótékonysági focitornára nincs belépődíj, de arra kérnek mindenkit, hogy minimum 2.000 forintos adományával segítse a helyszínen a GEMMA Központot!

A jótékonysági focitorna szervezője a Naturtex-SZTE-SZEDEÁK. 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/165587090809030/