SZEGED –  Hogy mire számíthatunk Pleskonics Andrástól, avagy Szeged ‘Dr. Rock’-jától február 20-án? A Dr. Rock Szakrendel rádióadás és a Dr. Rock klubja újra egy helyen és egy időben…

A rockzene kedvelői közül mindazoknak, akik a Civil Hang Stúdió munkatársaihoz hasonlóan a személyes társalgás, és élmény hívei újra lehetősége lesz arra, hogy élőben kérdezzenek, és kérjenek Plesitől, illetve az előadás előtt vagy után beszélgethessenek az előadóval.  Dr. Rock klubja már este 19 órától újra tárt karokkal várja a szegedi IH Rendezvényközpont kávézójában az érdeklődőket, majd este 20 órától már élesben indul az ez alkalommal is egyedi tematikára felépített adás. Az élő kapcsolás lebonyolításában Kocsis Vilmos “Körte” működik közre.

Mindazoknak pedig, akik egyéb okok miatt igazoltan távol maradnak lehetőségük nyílik akár otthonukban, vagy útközben is bekapcsolódni az utóbbi időben kis hazánkban és külföldön is népszerű rádióműsor adásába az FM 103,5 hullámhosszán, avagy itt, az online oldalunkon.

Szóval miről is fog szólni a február 20-ai adás? Ezt az alábbi lejátszó segítségével bárki meghallgathatja Plesi saját szavaival:

Pleskonics András az IH Rendezvényközpont kávézójának színpadán. Fotó: Hegyeshalmi Zoltán

Rövid leírás a február 20-ai adásról

“A rendkívüli zeneválogatás tematikáját (Coda) ezúttal a Zene Világának tavalyi veszteségeinek felvételeiből állította össze Dr. Rock. “Halottaktól csak jót…” – ez a szlogen is azt mutatja, hogy nem sirató, hanem “halhatatlanító” jelleggel idézzük meg a zenei kincseket, különlegességeket és ritkaságokat… A klubprogramot ezúttal is élőben közvetíti a Panda / Civil Hang Rádió, vagyis: Dr. Rock ezúttal is a klubjában szakrendel… “

 

Hivatalos Facebook esemény: www.facebook.com/events/589277998082771

 

Szeged ‘Dr. Rock’-jának előző élő rádiós adásáról is készült már korábban egy beharangozó cikkünk, de ezentúl hétről-hétre igyekszünk hagyományt teremteni azzal, hogy a hallgatókat bevonjuk Plesi rádiós műsorainak folyamataiba. 

 

 

 

További információ

A Dr. Rock rádióműsor hivatalos Facebook oldala